Zonnebankstudio in Zevenaar

Onze Ergoline zonnestudio is gevestigd aan de Doelenstraat 7 in Zevenaar. Overigens is Zonnestudio Sunspecial ook makkelijk te bereiken vanuit  Duiven, Groesen, Lommerweide, Didam en Babberich. Om te zonnen voor 10 euro hoeft u geen afspraak te maken, maar om zeker te zijn van een vrij plekje kunt u altijd een reservering maken in onze zonnebank studio.

 

U voelt zich beter onder de zonnebank
Een bezoek aan de zonnebankstudio zorgt niet alleen voor een mooi gebruinde huid: u voelt zich ook een stuk prettiger. Dit komt doordat uw lichaam onder de zonnebank vitamine D aanmaakt. Net als zonlicht geven de lichten van de zonnebank UVA en UVB licht af. Het verschil met de echte zon is dat de hoeveelheid straling onder de zonnebank altijd gelijk blijft, waardoor zonnen onder de zonnebank een stuk veiliger is.

 

Binnenkort naar de zon?
Ook als u binnenkort op zonvakantie gaat is het slim om onze Ergoline zonnestudio te bezoeken. Met een bezoek aan de zonnebank studio kunt u uw huid alvast laten wennen aan de UV-straling. Hierdoor heeft u tijdens uw vakantie op het strand een kleinere kans op verbranding en zonallergie. Bij Zonnestudio Sunspecial kunt u ook terecht voor een groot assortiment zonnebrandcrèmes, -sprays en after-sun producten.

 

Zonnecosmetica
Normale zonnebrandcrèmes zijn niet geschikt voor gebruik onder de zonnebank. Met deze crèmes wordt u namelijk niet bruin. Zonnestudio Sunspecial heeft een gevarieerd aanbod zonnecosmetica speciaal voor onder de zonnebank. Deze producten zorgen ervoor dat uw huid mooi en diep bruin wordt en dat de kleur langer in stand blijft. De medewerkers van onze zonnebank studio informeren u graag naar de mogelijkheden.

 

Maak een afspraak bij Zonnestudio Sunspecial
U bent niet verplicht om een afspraak te maken bij onze Ergoline zonnestudio: gewoon binnenlopen kan ook. De kans bestaat dan wel dat alle zonnebanken bezet zijn en u even moet wachten. Wilt u een afspraak maken om te zonnen voor 10 euro? Bel Zonnestudio Sunspecial dan op telefoonnummer 0316-242 394.

Made by Opticlick