Zonnecosmetica

Voor een optimale bruining onder de zonnebank is het belangrijk om de juiste zonnecosmetica aan te brengen. Goede kwaliteit zonnebank crème zorgt ervoor dat uw huid mooi, diep bruin wordt en dat uw huid langer op kleur blijft. Bij Zonnestudio Sunspecial in Zevenaar kunt u terecht voor een gevarieerd aanbod zon cosmetica, waaronder Devoted crème & Australian Gold. Onze medewerkers adviseren graag welke zonne crème het beste bij uw huidtype past.

 

Zonnebank crème Zevenaar
Zonnestudio Sunspecial is hét adres in Zevenaar voor topkwaliteit zonnecosmetica. Kom een keer langs in ons zonnebank centrum aan de de Doelenstraat 7 in Zevenaar. Onze zonnestudio is ook heel makkelijk te bereiken vanuit andere plaatsen in de omgeving: vanuit Duiven, Groesen, Lommerweide, Didam en Babberich staat u zo bij ons binnen.

 

Groot aanbod zonnebanken
U kunt de door u gewenste zonnebank crème meteen opsmeren en onder één van onze Ergoline zonnebanken plaats nemen. U kunt kiezen uit verschillende modellen. Elke zonnebank voldoet aan de strengste eisen met betrekking tot veiligheid en comfort. Bij Zonnestudio Sunspecial kunt u maximaal 20 minuten zonnen voor slechts 10 euro!

 

Zonnecosmetica

 

 

Voordelen van de zonnebank
De zonnebank biedt meer voordelen dan alleen een mooi bruin kleurtje. Allereerst helpt het UV-licht van de zonnebank bij de aanmaak van vitamine D. Vooral tijdens de donkere wintermaanden hebben veel mensen gebrek aan vitamine D, wat kan leiden tot vermoeidheid en lusteloosheid. Door regelmatig een zonnebankstudio te bezoeken voelt u zich een stuk vitaler.

 

Verbranding en zonneallergie voorkomen
De zonnebank helpt uw huid om te wennen aan UV-straling. De straling van de zonnebanklichten is vergelijkbaar met die van de echte zon. Het belangrijkste verschil is dat de straling onder de zonnebank altijd hetzelfde is. Wanneer u al een kleurtje heeft opgebouwd onder de zonnebank voorkomt u dat u snel verbrandt tijdens uw vakantie. Uiteraard is het van belang om tijdens uw zonnebanksessie de juiste zon crème te gebruiken.

 

Advies van onze experts
De medewerkers van Zonnestudio Sunspecial staan altijd voor u klaar met deskundig advies op het gebied van zonnecosmetica. Wij adviseren graag welke zonnebank crème het beste bij u past. Welk type zonne crème het meest geschikt is hangt onder meer af van uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht.

 

Afspraak voor zonnebanksessie
Als u op zoek bent naar zonnecosmetica van Devoted crème & Australian Gold of een ander kwaliteitsmerk kunt u natuurlijk gewoon binnenlopen in onze zonnestudio. Ook voor een zonnebanksessie hoeft u geen afspraak te maken, maar u verzekerd zichzelf dan wel van een vrije plek. Voor afspraken kunt u bellen naar 0316-242 394.

Made by Opticlick